Praleisti ir pereiti prie pagrindinio turinio

♡ ''Nida'' veido kremas ANTI ACNE - nepasiteisinęs produktas?!



Aš buvau viena tų pirmųjų, kuri pamačiusi parduotuvės lentynose produkciją ''Nida'' - nusprendė ją išbandyti. Du produktus, apie kuriuos šiek tiek jau kalbėjau čia - SKAITYTI ČIA.
Teko internete, įvairiuose forumuose pastebėti, kad nemažai diskusijų sukėlė nauja (dabar jau nebevisai naują) veido priežiūros linija, kurią aš išmėginau. Tad mėgindama dar labiau prasklaidyti rūką, pateikiu savo nepagražintą  nuomonę apie veido kremą Anti Acne.


Kaip galime suprasti ir iš pavadinimo, produktas skirtas probleminei odai, kovoti su spuogais ir valyti užsiteršusias veido poras.
Nė velnio, jis nesusitvarko nei su viena iš šių problemų. Kaip žinome, salicilo rūgštis pasižymi nedideliu graužimu ant odos, taip galime beveik iš karto pajausti kada jos sudėtyje yra. 
Šiame produkte jos yra, bet tikrai labai jau minimalus procentas, nes pojūčio - jokio.
Aš šį kremą naudoju kaip įprasta drėkinamąjį kremą, nes būtent man, jis toks ir yra.
Panagrinėjus sudėtį, tikrai galima pamatyti, kad ją sudaro nemažai naudingų odai ingredientų, vieni iš jų - migdolų aliejus, taukmedžių sviestas, salicilo rūgštis. Visgi didžiąją dalį sudėties sudaro odą drėkinantis ingredientai.
Jeigu turite problemų su oda, perspėju nesitikėti per daug
Ypatingai tirštas, lengvas, gana greitai įsigeriantis į odą.
Pats kremas nėra blogas, tiesiog paskirtis manau, kad jo yra visai kitokia - drėkinti :)
Mąstant realiai, žinau, kad kaina ne visada atitinka produkto kokybę. Bet šiuo atveju, turbūt nereikėtų susikurti iliuzijų ir tikėtis susitvarkyti odos problemas su 2-3 eur kainos veido kremu :)
Nepamirškite, kad veido problemos atsiranda ne tik dėl netinkamos veido priežiūros, bet ir mitybos, vandens kiekio vartojimo, paveldimumo ir pan. 
Na, o veido priežiūra sudaro ne vienas produktas, tad nepamirškite kas vakarą ir rytą jos valyti, naudoti toniko, kremų ir serumų, būtent tinkančių pagal jūsų odos tipą ir problemas.
Rūpinkitės savimi.


SUDĖTIS:
Ingredients: Aqua, Glycerin, Glyceryl Stearate SE, Caprylic/Capric Triglyceride, Cetearyl Alcohol, Prunus Amygdalus Dulcis (Almond) Oil, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, Dimethicone, Vaccinium Vitis-Idaea Fruit Extract, Salicylic Acid, Panthenol, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Tocopheryl Acetate, Sodium Polyacrylate, Sodium Hydroxide, Parfum.

Panagrynėkime šiek tiek sudėtį:

*Glicerinas
- labai pigus, lengvai pagaminamas ir labai veiksmingas. Jis savo sudėtimi priskiriamas prie alkoholių, tačiau labai gerai drėkinantis odą. 

*Glyceryl Stearate SE - tai lipidas, gaunamas iš glicerino ir stearino rūgščių. Ingredientas suteikia odai švelnų pojūtį, minkština, sudaro barjerą, neleidžiantį odai sausėti. Apie neigiamą poveikį sveikatai - duomenų nėra.

 *Caprylic/Capric Triglyceride - triesteris iš kokosų aliejaus ir glicerino. Pasižymi maitinamosiomis, priešuždegiminėmis savybėmis, nekemša porų. Jis kondicionuoja odos paviršių.

*Cetearyl Alcohol - cetilo alkoholio ir stearilo alkoholio mišinys, gali būti augalinės arba sintetinės sudėties. Kosmetikoje naudojamas kaip klampumo reguliavimo medžiaga, tirštiklis, emulsiklis.
Gali šiek tiek dirginti jautrią odą, taip pat kemša veido poras.

*Prunus Amygdalus Dulcis (Almond) Oil - Saldžiųjų migdolų aliejus - puikus emoliantas. Jame gausu vitaminų A, B1, B2, B6, E, F, mineralų, lecitino, proteinų. Gydo nudegimus, minkština, palaiko odos pH balansą, rūgštingumo ir drėgmės balansą.

*Butyrospermum Parkii (Shea) Butter - Taukmedžių sviestas - suformuoja barjerą, kuris neleidžia odai netekti drėgmės, saugo odą nuo uždegimų, skatina jos atsinaujinimą. Pasižymi aksiodacinėmis savybėmis. Retais atvejais gali sukelti alergiją.

*Dimethicone - Dimetikonas - tai sintetinis silikonas, kuris gali suformuoti apsauginį barjerą ant odos ir netgi laikinai panaikinti mažas raukšleles. Deja, dimetikono suformuojamas sintetinis barjeras gali įkalinti bakterijas ir ilgainiui stipriai išsausinti odą.

*Vaccinium Vitis-Idaea Fruit Extract - Bruknių ekstraktas - turi anktioksidantinių savybių.

*Salicylic Acid - Salicilo rūgštis - pagerina odos išvaizdą ir struktūrą, salicilo rūgštis yra pagrindinis ingredientas daugelyje kosmetikos produktų, kurie veikia prieš spuogus, psoriazę, nuospaudas,  keratozę, pilarį ir karpas.  Jis leidžia lengviau nusilupti epidermio ląstelėms, neleidžia poroms užsikimšti, skatina naujų ląstelių augimą. Salicilo rūgštis taip pat saugo nuo inkštirų susidarymo.

*Panthenol - pantenolis - Provitaminas B5 - tonizuoja odą, apsaugo nuo uždegimų, drėkina, suteikia odai minkštumo ir stangrumo. Ramina sudirginimą, regeneruoja pažeistą epidermį ir apsaugo odą nuo pleiskanojimo.

*Phenoxyethanol - Fenoksietanolis - konservantas dirgina odą, gali sukelti kontaktinį dermatitą, yra toksiškas nurijus arba įkvėpus. 

*Ethylhexylglycerin - neradau informacijos.

*Tocopheryl AcetateTokoferilo acetatas - kondicionuoja, drėkina odą. (Vitaminas E, antioksidantas). Gali turėti nuodingų priemaišų. 

*Sodium Polyacrylate sintetinė medžiaga, kosmetikoje dažniausiai naudojama kaip minkštiklis, absorbentas ar emulsiklis. Klasifikuojamas kaip vidutiniškai toksiškas žmogaus sveikatai.

*Sodium Hydroxide - Natrio hidroksidas - reguliuoja pH, denatūrantas, gali būti toksiškas.

*Parfum - kvepalai ir kvapiosios medžiagos, sudėtyje gali būti dirginančių ir alergizuojančių medžiagų.

*Apie sudėties ingredientus naudotos mano žinios bei plačiosios google.com interneto platybės.
Eglė.

Komentarai

  1. Sveikos merginos turiu problemine veido oda, linkusia y akne patikekit mane siuo metu gelbsti NIDA kremas anti acne su chelurono rukstimi ieskojau tarp brangiausiu ir nei vienas taip gerai neduodavo rezultato ,bet turekit omenyje jeigu tiko man tai tiks ir jums tikrai ne kiekvienos is musu veido oda skirtinga

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Ačiū už nuomonę, smagu, kad radote sau ti kantį produktą😊

      Panaikinti
    2. Labai geras kremas. Tikrai jokių blogų atsiliepimų, tik nerandu kur užsisakyti internetu

      Panaikinti
    3. O man kovoti su spuogais labai padeda Dr.Kadir B3 serijos produktai. Ir sutvarkė veido odos riebalavimąsi ir spuogų gerokai apmažino. Spuogų kolkas dar yra, nes dar nesenai naudoju šiuos produktus, bet neabejoju kad ilgainiui visiškai spuogus panaikins. Kol galutinai nepanaikino, naudoju B3 Drying Lotion Makeup - ir gydo ir tuo pat metu juos maskuoja. Šiais produktais prekiauja monamari.lt

      Panaikinti
  2. Sveiki,
    Paskolas teikiame nuo 5000 € su 10 000 000 € visiems
    Susidomėję asmenys ir įmonės.
    Paskolą garantuoja mano bankas.
    Taigi tie, kurie domisi, praneškite mums.
    – Prašoma suma?
    - Amortizacijos laikotarpis.
    Dėkoju.
    paštas: marcdupon18@gmail.com

    AtsakytiPanaikinti

Rašyti komentarą

Populiarūs šio tinklaraščio įrašai

♡ Highlighter / Išsviesintojo naudojimas - kur ir kaip?

Lietuvių kalboje būtų sunku rasti atitikmenį žodžiui Highlighter , galbūt tai reikėtų vadinti išsviesintoju, bet nepavadinčiau tuo tikslingu pavadinimu.  Highlighteris - tai priemonė, kuri suteikia švytėjimą (turi švytėjimą suteikiančių dalelių), skirta išryškinti aukščiausias veido vietas.   Priemonės būna skystos, kreminės ir sausos konsistencijų . Vienos suteikia natūralesnį švytėjimą, lyg oda natūraliai būtų išskirusi šiek tiek riebalų ir susidaręs švytėjimas . Kitos būna intensyvios (labiau skirtos naudoti vakariniam makiažui), kurios itin išryškina aukščiausias vietas ir sumodeliuoja veidą.  Highlighterio naudojimas, kur? 1. Veido švytėjimas.  Priemonę naudojame ant skruostikaulių, manau, kad iš nuotraukos matosi tiksliai, kurioje vietoje :) Žinoma, galima naudoti šiek tiek ant smakro, nosies, kaktos srities, tik šiose vietose reikėtų naudoti itin saikingai ir atsargiai, jeigu turite riebesnę/mišrią odą, šiose vietose nesiūlyčiau naudoti highlighte

♡ Dabartinė plaukų priežiūros rutina

Pastaruosius kelis mėnesius, savo plaukų būkle pradėjau rūpintis dar labiau. Juk kas nenori turėti sveikų plaukų? Manieji visada buvo ir yra linkę sausėti (ypatingai plaukų galiukai) ir išsišakoti. Plaunu juos kas 3 dienas. Retsykiais naudoju sausą plaukų šampūną. Geriu plaukams, nagams ir odai subalansuotus vitaminus, žuvų taukus, taip pat stengiuosi suvartoti bent po 1 litrą vandens per dieną. Stengiuosi valgyti daugiau vaisių, daržovių, riešutų, sveikesnio maisto. Nevalgau daug padažų, saldumynų. Žinoma, mėgstu valgyti ir saldumynų ir traškučių ar dar kokio nesveiko maisto, tiesiog manau, kad svarbu palaikyti balansą, tarp sveiko ir nesveiko maisto :) Šiandien pasidalinsiu priemonėmis, kurias naudoju plaukams puoselėti ir prižiūrėti. Bent kas antrą plaukų trinkimą, naudoju kaukes plaukams. Kaukes su natūraliais aliejais, kuriomis mėgstu išsitepti plaukus, orientuodamasi į plaukų galus, susipinu į kasą ir palieku per naktį. Kartais prieš plovimą išsitepu ir palaikau porą vala